dimecres, 19 de desembre del 2018

Anem al teatre!

L’HABITACIÓ DEL COSTAT
Amb Carlota Olcina i Pol López
Dirigida per Julio Manrique
Teatre Villarroel


Sinopsi:
Segona meitat del segle XIX, als afores de Nova York, durant l’anomenada “època victoriana”.
Un metge fascinat pel progrés científic i tecnològic, el doctor Givings, experimenta amb l’ús d’un insòlit aparell elèctric que hauria de servir per curar tot tipus de disfuncions i neurosis de naturalesa sexual: un vibrador (en la seva versió més primitiva).
Mentrestant, la seva jove i vital esposa, la senyora Givings, està patint serioses dificultats per alletar i alimentar convenientment el nadó d’ambdós, cosa que la té molt preocupada. I, alhora, experimenta una creixent curiositat respecte a les extravagants teràpies que el seu marit, amb el màxim secret, practica a l’habitació del costat…

Dia: 25 de gener del 2019.
Hora Sortida: 18.00 hores (l’obra comença a les 21.00 h).
Lloc: Parada Bus (Pl. Catalunya/ estació vella).
Preu Socis/es: 23 €
Preu No Socis/es: 27 €
Cal recordar que els Socis/es poden apuntar a 1 acompanyant (entrades disponibles 55).


FORMA D’INSCRIPCIÓ I PAGAMENT DE LES ENTRADES
Forma de Pagament:
      Trucar al CRP de l’Anoia i apuntar-se (93.804.04.53) fins dijous 20 de desembre. A partir del divendres 21 fins el 30 de desembre podeu apuntar-vos per correu electrònic (grupmestresanoia@gmail.com).

      Una vegada us hàgiu apuntat, cal realitzar l’ingrés o transferència (pagament de l’import de les entrades) al següent compte corrent, indicant el nom i cognoms de les persones que assistiran a l’obra:

CC IBAN: ES75 0081 0365 2000 0296 9003

      Aquest pagament es pot fer en qualsevol oficina del Banc de Sabadell indicant el número de compte i el nom de la persona/es que assistiran a l’obra, o bé, mitjançant transferència bancària, preferiblement.

      Últim dia de pagament al Banc serà el dia 2 de gener.

      Només es compraran les entrades de les persones que hagin realitzat el pagament al banc.

      Tindran prioritat els socis/es.
Els no socis/es podran apuntar-se a partir del 21 de desembre per correu electrònic i se’ls comunicarà si queden entrades per tal d’efectuar el pagament.

      En el cas de no poder assistir el Grup de Mestres no farà el retorn de l’import de les entrades. En tot cas, es pot buscar altres persones que puguin venir.